Hotelgaven.dk
Starhotel Anderson
Milano
LUKSUS
Boutique hotel tæt på centrum
Tæt på central stationen
Starhotel Anderson er beliggende tæt på centrum, lige overfor Milanos centralstation. Hotellets beliggenhed gør at det er let at komme rundt i Milano. I området er der både restauranter, cafeer og butikker, og du er kun 10 min. fra det historiske centrum med Duomoen.

Hotellet har en eksklusiv udsmykning og de 106 værelser har alle forskellige design og størrelse. Fælles for alle værelserne er at de alle har A/C, minibar, safe, te-køkken og TV.

Hotellet har en fin restaurant hvor der serveres en god morgenmad men hvor man også kan få aftensmad. Der udover er der en hyggelig bar der er åben til midnat, samt et lille fitnesscenter.

Det er let at komme til hotellet fra Malpensa lufthavn da shuttlebussen stopper lige overfor hotellet.

Generelt for hotellet
Afstand tog/ metro 100 m.
Beliggenhed Ved Central st.
Antal værelser 106
Antal etager 9
Reception 24 timer
Parkering Nej
Garage Nej
Elevator Ja
Internet Ja, mod betaling
Restaurant På stedet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, 11?/døgn
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave