Hotelgaven.dk
Hotel Radisson Blu Elizabete
Riga
STANDARD
Skønt moderne hotel
Radisson Blu Elizabete Hotel, Riga byder på moderne, boutique stil med alle de bekvemmeligheder af en fem-stjernet luksushotel.
Dette hotel i Riga beliggenhed er perfekt for at udforske hjertet af byen. I nærheden af butikker, restauranter og spændende natteliv. Hvis du bor på dette hotel i Riga har du let adgang til den charmerende gamle bydel, med dens berømte tyske art nouveau arkitektur. (ca. 10 min gågang)
Radisson Blu Elizabete Hotel giver gæsterne en bred vifte af forretningsservice og møderum, fitness center med sauna og sikker underjordisk parkering. Gratis high-speed, trådløs internetadgang overalt på hotellet.
Hotellet har 228 smarte værelser alle med aircondition, Kaffe og te bakke, Gratis badeprodukter, telefon, gratis trådløs internetadgang, hårtørrer, minibar, og safe.
Hvis du booker dette hotel med dit gavekort er det selvfølgelig inkl. hotellets store morgenmadsbuffet.

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 15 km.
Beliggenhed Tæt på centrum
Antal værelser 228
Reception 24 timer
Garage Ja, mod betaling
Elevator Ja
Internet Ja, Gratis
Restaurant På stedet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, gratis
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave