Hotelgaven.dk
Hotel Premier Kaiserhof
Wien
LUKSUS
En skøn blanding af traditionelt og moderne faciliteter
I smørhullet af Wien
The Best Western Premier Kaiserhof er beliggende i smørhullet af Wien.

Hotellet er beliggende i et roligt område i det historiske centrum af byen, og kun få minutters gang fra Wiens stats Opera og den spændende Ringstrasse. Kort opridset er du i gå afstand til både restauranter, cafeer og et bredt udvalg af butikker. Vil du dog gerne se andre områder af Wien er du kun nogle få hundred meter fra metro stationen Karlsplatz.

Kaiserhof er et traditionelt og historisk hotel kombineret med moderne faciliteter som f.eks. gratis wifi på hele hotellet samt et fint spa- og wellness område.

Hotellet har 74 værelser alle med bl.a. aircondition, wifi, safe og minibar.

Til hotellets gæster er der desuden en lækker morgenmadsbuffet med i opholdet, som bliver serveret i en fin salon med roligt klassisk musik i baggrunden.

Har du modtaget et luksusgavekort og vil du gerne bo på Hotel Kaiserhof i Wien anbefaler vi tidlig bestilling, da det ofte bliver hurtigt udsolgt.

Generelt for hotellet
Antal værelser 74
Reception 24 timer
Parkering Nej
Garage 18?/i nærheden. Skal bestilles
Elevator Ja
Internet Gratis
Kæledyr Ja, på forespørgsel
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, gratis
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave