Hotelgaven.dk
Hotel Park Royal Palace
Wien
STANDARD
4-stjernet hotel i periferien af Wien
Nyt hotel fra oktober 2011
Hotel Park Royal Palace er et flot 4* hotel. Hotellet åbnede i oktober 2011, og er beliggende 5 min. gå gang fra det smukke slot Schönbrunn Palace. Schönbrunn Palace er det største palads i Østrig, og var i 2011 den mest besøgte attraktion i Wien. Det er beliggende i en skøn park, hvor man kan tilbringe mange timer med lange gåture eller løbeture.

Hotellet består af 212 moderne værelser alle med bl.a. A/C, fladskærms-tv, safe, minibar og gratis Wifi.

Hotellet har en god restaurant og bar, samt der er et wellness område med fitness og sauna. Restauranten tilbyder en stor morgenmadsbuffet til hotellets gæster.

Det tager ca. 30 min. at komme med offentlig transport til Wiens centrum. Der er ca. 10 min. gå gang til nærmeste U-bahn station, hvor der derfra er 6 stop til centrum. Hvis man ikke vil gå, kan man også tage sporvognen direkte ved hotellet.

Hotellet kan anbefales til dem som kommer i egen bil, og som vil bo på et nyt moderne hotel. Hotellet har garage ved hotellet (28?/døgn)

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 19 km.
Afstand tog/ metro 800 m.
Beliggenhed Udenfor centrum
Antal værelser 212
Reception 24 timer
Garage 28/døgn
Elevator Ja
Internet Ja, gratis
Restaurant Ja
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, gratis
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave