Hotelgaven.dk
Park Inn Alexanderplatz
Berlin
STANDARD
Berlins højeste hotel!
3 restauranter, fitness-center og meget mere
Hotel Park Inn Alexanderplatz er en seværdighed i sig selv. Hotellet har ca. 40 etager, mere end 1.000 værelser og 3 restauranter.

Dette 4-stjernet hotel er beliggende på Alexanderplatz, og danner et super udgangspunkt for sightseeing i Berlin. Både metroen og mange forskellige busser kører lige ved hotellet.

Værelserne på hotel Park Inn er moderne indrettet og har alle fladskærms-tv, hårtørrer, safe, minibar, telefon og internet (mod betaling).

Der er et fint fitness- og wellnessområde, 3 restauranter, 1 bar samt et fint område på 37 etage hvor man kan beskue Berlin.

Har du fået et gavekort og skal du til Berlin for første gang, kan vi anbefale dette hotel, da du kommer let til alle steder i byen.

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 9 km, Schoenfeld Airport
Afstand tog/ metro 200 m.
Beliggenhed Alexanderplatz
Antal værelser 1012
Antal etager 40 etager
Reception 24 timer
Parkering 18?/døgn
Elevator Ja
Internet Ja, mod betaling
Kæledyr Nej
Restaurant 3 restauranter på stedet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, 18? døgn - kabel
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave