Hotelgaven.dk
Olivia Plaza Hotel
Barcelona
LUKSUS
Direkte på Plaza Catalunya
- Skøn terrasse med udsigt over byen
Olivia Hotel er beliggende i hjertet af Barcelona direkte på Plaza Catalunya.

Hotellet er beliggende lige ved Rambla'en, og både bussen og metroen stopper tæt på hotellet. Ved siden af Hotel Olivia finder du desuden Hard Rock Café samt shoppingcentret El Corte Inglés.
??Hotellet har både en restaurant og en bar hvor der bliver serveret lokale retter. Der er desuden en skøn tagterrasse hvor man kan nyde udsigten over det Gotiske kvarter og havet.

Der er 113 værelser som alle har aircondition, TV, minibar, gratis internet og safe. ??Er det din første tur til Barcelona, finder du ikke en bedre beliggenhed.

Hotel Olivia anbefales til dem der vil bo i Barcelonas centrum.

Generelt for hotellet
Afstand tog/ metro 100 m.
Beliggenhed Centrum
Antal værelser 113
Reception 24 timer
Parkering Nej
Garage 25?/døgn
Elevator Ja
Internet Ja
Restaurant På stedet "Nineteen"
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, gratis
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave