Hotelgaven.dk
NH Schwerin
Schwerin
STANDARD
Moderne hotel i udkanten af Schwerin
NH Schwerin er et 4-stjernet hotel beliggende i rolige omgivelser i udkanten af den hyggelige by Schwerin. Hotellet består af 144 værelser som er moderne indrettet og som alle har gratis wifi, tv, safe og eget badeværelse med hårtørrer.

NH Schwerin har desuden en restaurant, en bar samt en udendørs terrasse hvor du kan slappe af i hyggelige omgivelser. Der er gratis udendørs parkering på stedet.

Schwerin er en hyggelig tysk by som er beliggende i flotte omgivelser, især kendt for det flotte sølandskab i centrum af byen. Et andet er Schwerins vartegn er det flotte slot "Schweriner Schloss" som bestemt er et besøg værd. Byen er perfekt til et hyggeligt weekendophold.

Generelt for hotellet
Beliggenhed I udkanten af centrum
Antal værelser 144
Parkering Ja, gratis
Elevator Ja
Internet Ja
Kæledyr Ja, mod betaling
Restaurant På stedet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave