Hotelgaven.dk
Hotel Napoleon
Milano
LUKSUS
Hyggeligt hotel tæt på centrum
Beliggende i shoppingkvarter
Hotel Napoleon er et mindre hotel med kun 40 værelser. Hotellet er indrettet i gammel klassisk italiensk stil, hvilket giver stedet et hyggelig atmosfære.
Beliggenheden nær det moderne kvarter "Corso Buenos Aires", gør at gode shopping muligheder findes 5 min. gang fra hotellet. Kvarteret er ikke så turistet som andre områder i Milano, men det er her de lokale selv køber deres tøj og går på restaurant besøg.
Hotel Napoleon er desuden beliggende tæt på den flotte central station så det er let at komme til og fra lufthavnen.
Værelserne er ikke store de er praktisk indrettet og har alle TV, A/C, minibar og gratis Wifi. Der er desuden en safe i receptionen.

Generelt for hotellet
Afstand tog/ metro 100 m. Lima st.
Beliggenhed Tæt på central stationen
Antal værelser 40
Reception 24 timer
Parkering På gaden
Garage I nærheden
Elevator Ja
Internet Ja, gratis
Restaurant 50 m. fra hotellet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, gratis
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave