Hotelgaven.dk
Ibis Amsterdam City West
Amsterdam
STANDARD
Fint moderne 3* Hotel
Beliggende i udkanten af Amsterdam
Ibis Amsterdam City West er et moderne 3* hotel. Hotellet er beliggende tæt på havnen, med det tager kun 15 min. at komme ind til centrum med bussen som stopper lige udenfor hotellet. Metroen ligger også lige ved hotellet.

På hotellet finder man en restaurant samt en fin bar som også servere snacks. Der er 180 værelser alle med TV, safe, A/C og Wifi (mod betaling). Om morgenen er der en fin morgenmadsbuffet til hotellets gæster.

Hotellet ligger i et roligt område, og kan anbefales til folk som selv kører til Amsterdam, da det er let at komme fra og til, samt der er gode parkeringsmuligheder ved hotellet.

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 15 km.
Afstand tog/ metro 500 m. Isolatorweg
Beliggenhed I udkanten
Antal værelser 180
Reception Ja
Parkering Ja, offentlig
Garage Ja, mod betaling
Elevator Ja
Internet Ja, mod betaling
Kæledyr Ja
Restaurant På stedet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, mod betaling
Aircondition Ja
Minibar Nej
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave