Hotelgaven.dk
Hotel Galaxy
Krakow
STANDARD
4-stjernet hotel med pool
Hotel Galaxy er beliggende tæt ved Wislafloden, og i gåafstand til den hyggelige den gamle, hvor man finder en stort udvalg af stemningsfulde beværtninger og caféer.

Herudover kan man gå til hovedtorvet på bare 25 minutter, mens der til Wawel Slot er 20 minutter til fods fra hotellet. Hovedbanegården ligger ca. 2 km fra hotellet og Kraków lufthavn ca. 15 km væk.

Hotel Galaxy åbnede i 2011 og består af ca. 200 værelser som alle er moderne indrettet med bl.a. wifi, tv, aircondition og selvfølgelig eget badeværelse med hårtørrer.

På hotellet finder man desuden en restaurant, fitness-center, wellness område, indendørs pool og endda en klatrevæg.


Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 15 km.
Afstand tog/ metro 2 km til hovedbanen
Beliggenhed I centrum
Antal værelser 200
Antal etager 6
Reception 24 timer
Parkering Ja, begrænset pladser
Garage Ja, begrænset pladser
Elevator Ja
Internet Ja
Kæledyr Ikke tilladt
Restaurant På stedet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja
Aircondition Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave