Hotelgaven.dk
Caesar Hotel
London
LUKSUS
4 Stjernet hotel i centrum af London
Klassisk viktoriansk bygning
Caesar Hotel er beliggende i det fine område nord fra Hyde Park. Man kan fra hotellet let gå til de berømte shopping områder Oxford Street og Notting Hill. Hotellet ligger i en fredelig gade, og er populært både som forretnings- og feriehotel.

Caesar Hotel består af 140 værelser med trægulv og varme klassiske farver. De har alle Aircondition, Wifi (mod betaling), fladskærms tv og safe.

Hotellet er ejet af en spansk hotelkæde, og man finder derfor ofte spaniere bag receptionen og i baren. På hotellet er der desuden en bar, et fitness område samt en restaurant som serverer spanske specialiteter. Sidst men ikke mindst er hotellets ejer stor kunstfan, og væggene er derfor ofte prydet af fine romerske mosaikker.
Ja det er en sjov blanding af nationaliteter, men det virker.

Et godt valg til dem som vil shoppe løs i London.

Generelt for hotellet
Afstand tog/ metro 250 m. Paddington St.
Beliggenhed Centrum
Antal værelser 140
Reception 24 timer
Parkering Mod betaling
Elevator Ja
Internet Gratis i Lobby
Kæledyr Små hunde tilladt
Restaurant Ja
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, mod betaling.
Aircondition Ja
Minibar Nej
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave