Hotelgaven.dk
Hotel Birger Jarl
Stockholm
LUKSUS
Flot hotel tæt på centrum
Tradition og design
Hotel Birger Jarl er beliggende i  Norrmalm i Stockholm. Hotellet ligger tæt på Stockholms mange attraktioner f.eks. Sveriges konglige opera, rådhuset, nationalmuseet og observatoriemuseumet.

Hotel Birger Jarl har en restaurant og en bar samt et mindre fitnesscenter. Der tilbydes desuden roomservice døgnet rundt. For Hotelgavens gæster er der inkluderet morgenmad i opholdet. Der er gratis trådløs internetadgang i fællesarealerne. Der er et begrænset antal parkeringspladser tilgængelige til hotellets gæster (mod betaling).

Hotellet kombinere tradition med nytænkende design. Hotellet har 271 nydeligt indrettet værelser som bl.a. alle har safe, gratis wifi, hårtørrer og tv.

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 42 km. til Arlanda
Afstand tog/ metro 300 m. til Rådmansgatan
Beliggenhed Normalm
Antal værelser 271
Antal etager 7
Reception 24 timer
Parkering Ja, begrænset antal
Garage Ja, 250 kr/døgn
Elevator Ja
Internet Ja, Gratis
Kæledyr Ja, mod betaling
Restaurant På stedet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave