Hotelgaven.dk
Best Western Ronceray Opera
Paris
STANDARD
God beliggenhed ved Operaen
Fint 3* hotel
Uanset hvorhen du skal hen i Paris, har Hotel Best Western Ronceray en god beliggenhed. Hotellet ligger tæt på Operaen samt det store indkøbscenter La Fayette, hvor du finder alt hvad hjertet begærer.

Der er 130 Værelser på Hotel Best Western Ronceray har alle har gratis WIFI, aircondition,safe, tv og minibar. Værelserne er som på de fleste hoteller i Paris ikke særlig store.

Der er en fin morgenmadsbuffet til hotellets gæster. Vær opmærksom på at receptionen er beliggende på 1. sal. Elevatoren går kun til 4 sal, så hvis man får et værelse på 5 sal, er der ikke elevator hele vejen. Derfor hvis man er dårligt gående skal man måske vælge et andet hotel.

Hotellet ligger i den Nordlige del af Paris og er blandt andet i gå afstand til Montmartre og Plads Republique.

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 25 km. Charles de Gaulle
Afstand tog/ metro 200 m. Grands Boulevard
Beliggenhed Ved Operaen
Antal værelser 130
Antal etager 5 etager
Reception 24 timer
Elevator Ja
Internet Ja, Gratis
Restaurant lige ved hotellet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, Gratis
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave