Hotelgaven.dk
B.W. Hotel Raphael Altona.
Hamburg
STANDARD
Moderne hotel tæt på centrum
Perfekt beliggenhed
Hotel Best Western Raphael Altona er et flot 3-stjernet hotel med en perfekt beliggenhed. Er du ikke meget for at gå, ligger den mindre St. Altona lige ved hotellet, så du på 5 min. kommer indtil centrum. Der er ca. 2 km. til havnen samt til det kendte Reeperbahn hvor du finder et hav af restauranter, barer og cafeer.

Hotellet har 40 moderne værelser som alle har TV, Internet og minibar. Der serveres en fin morgenmadsbuffet for hotellets gæster, som selvfølgelig er inkl. i gavekortet.

Hvis man er i bil findes der er en garage lige ved hotellet som koster 12?/døgnet. Der er desuden bar og loungeområde, samt der er en sauna(10?) på hotellet.

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 12 km.
Afstand tog/ metro 300 m. St. Altona
Beliggenhed Tæt på centrum
Antal værelser 40
Antal etager 4
Reception 24 timer
Parkering Offentlig
Garage 12?/døgn offentlig
Elevator Ja
Internet Gratis, i lobby
Kæledyr 10?/små
Restaurant Tæt på hotellet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet I fællesområde
Aircondition Nej
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave