Hotelgaven.dk
Hotel Atlantico
Rom
LUKSUS
Charmerende hotel med god beliggenhed
I gå afstand til mange attraktioner
Hotel Atlantico er et fint 4* hotel beliggende ved Termini togstation. Hotellet er et hotel, og er beliggende i en bygning fra 1935. Atlantico har holdt stilen fra 30'erne og både lobbyen og værelserne er dekoreret i ældre italiensk art deco stil.

Hotellet ligger ved siden af Hotel Meditteraneo, hvor der er en fælles restaurant. Det er her man spiser sin morgenmad. Hotellerne har en fælles gang så man skal ikke udenfor for at komme fra det ene til det andet hotel.

Værelserne er generelt store især for Rom, de har alle trægulve og møbler fra 30'erne, samt de har de moderne faciliteter som A/C, TV, Safe, Wifi og minibar.

Hotellet ligger som nævnt lige ved Termini Stationen (ca. 200 m.), hvor der er direkte forbindelse til Leonardo da Vinci lufthavn.

Generelt for hotellet
Afstand tog/ metro 200 m.
Beliggenhed I centrum
Antal værelser 69
Antal etager 5
Reception 24 timer
Parkering Nej
Garage Tæt på 35?/døgn
Elevator Ja
Internet Ja
Restaurant På hotel Meditteraneo
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, gratis
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave