Hotelgaven.dk
Hotel Arcotel John F.
Berlin
LUKSUS
Super flot hotel højt service niveau
Arcotel John F. er et charmerende hotel hvor der er kælet for detaljen. Personalet på hotellet yder et højt service niveau, og er generelt meget hjælpsomme. Der er en fin restaurant The Foreign affairs, som byder på en kombination af moderne og traditionelle retter. Det er også her at man kan nyde sin morgenmad. På hotellet er der desuden en bar, hvorman kan nyde en drink samt få lidt snacks.
Derudover finder man et mindre wellness område med fitness og lille spa-afdeling. Hotellet har 190 moderne indrettet værelser som alle har A/C, TV med DVD, minibar, telefon, safe og Internet.
Hotel Arcotel John F. er beliggende i et historisk centrum af Berlin, og er tæt på flere metro st. samt busstoppesteder. Hotelleter er i gå afstand til den berømte boulevard "Unter den Linden", samt mange andre spændende steder som f.eks. Friedrichstrasse, Museum Island og Gendarmenmarkt.

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 10 km. Berlin-Tegel
Afstand tog/ metro 200 m. Hausvogteiplatz
Antal værelser 190
Antal etager 6
Reception 24 timer
Elevator Ja
Internet Ja, mod betaling
Restaurant Ja, The Foreign Affairs
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, mod betaling
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave