Hotelgaven.dk
Hotel AC Milano
Milano
LUKSUS
Direkte i modens centrum
Nyt moderne hotel fra 2006
Hotel AC Milano er et moderne 4* hotel fra 2006. Det er beliggende i forretnings- og modekvarteret ved Corso Domo, her finder du alle de kendte butikker, samt en masse gode gallerier, restauranter og barer.
Hotellet er let at finde da den 17 etagers bygning stikker højt i vejret. Hotel AC Milano har nogle flotte hotelværelser med gratis minibar, A/C, Wifi (mod betaling), TV, hårtørrer og safe.

Der er en god restaurant og en flot bar på hotellet, hvor der om morgenen serveres en stor morgenmads buffet. Derudover er der et lille fitnesscenter samt et wellness område hvor der er mulighed for massage (mod betaling).

Hotellet har let adgang til centrum som kan nås ved hjælp af metro el. sporvogn på 15 min.

Da Milano er vært for Expo 2015, er der meget vejarbejde og bygningsarbejde i netop dette område, hvilket kan medføre noget larm om dagen.

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 20 km.
Afstand tog/ metro 100 m. Garibaldi station
Beliggenhed I Fashion District
Antal værelser 158
Antal etager 17
Reception 24 timer
Parkering Hvis plads
Garage Ja, 22?/døgn
Elevator Ja
Internet Ja
Restaurant Og bar på hotellet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, mod betaling
Aircondition Ja
Minibar Ja, gratis
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave