Hotelgaven.dk

Køb et gavekort


   1. Vælg det ønskede hotelgavekort*
   2. Vælg antal dage
   3. Udfyld dine og modtagerens oplysninger
   4. Vælg om du vil printe gavekortet, eller om du vil have det sendt
   5. Indtast dine kreditkort oplysninger.

*Opholdet inkluderer overnatning i dobbeltværelse for 2 pers., med morgenmad. (Læs mere under de forskellige hoteller om hvilke services der ellers er inkluderet i prisen).
Vær opmærksom på at prisen er uden transport.

Igen i år tilbyder vi fuld returret indtil d. 10 januar, på alle gavekort købt i december måned - Husk at bestille i god tid, hvis I skal have sendt en gaveæske med posten! 

1. Vælg type af hotel for gavekortet 3. Dine informationer (Fra)
Navn *)
Adresse *)
Postnr. *)
By *)
Tlf. *)
E-mail *)
2. Vælg antal dage som gavekortet skal gælde for 4. Hvem skal have gavekortet ? (Til)Navn *)
Adresse *)
Postnr. *)
By *)
Tlf.
E-mail
Har du modtaget en rabatkode
kan du anvende den her:
Kode:
Samlet pris kr.

Hvem skal gavekortet sendes til:

Du kan betale med følgende kreditkort

betingelserne

Handelsbetingelserne for Hotelgaven.dk

Vilkår knyttet til gavekort hos Hotelgaven.dk

Når du køber et gavekort på Hotelgaven.dk skal du gøre 2 valg: Hvilken kategori skal gavekortet gælde til og hvor mange dage skal gavekortet gælde for!

Har du modtaget et gavekort
Dit hotelophold bestilles direkte på www.hotelgaven.dk.
Når du har modtaget et gavekort til Hotelgaven.dk skal du gøre følgende: Find ud af hvilken by du vil til og i hvilken periode. Bestil derefter dit ophold under det enkelte hotel i den kategori som dit gavekort gælder til.

Du skal benytte din gavekortkode som skal oplyses under det enkelte hotel. Når du har tastet koden ind på det ønskede hotel, skal du derefter vælge perioden du ønsker at bestille. Er hotellet ledigt, vil du indenfor 48 timer modtage en endelig bekræftelse på din bestilling med et detaljeret rejsebevis, som skal afleveres i receptionen på hotellet.

Hvis perioden er optaget kan du sende en forespørgsel på info@hotelgaven.dk, hvorefter du vil modtage en bekræftelse indenfor 48 timer, hvis hotellet er ledigt. Hvis det ikke er ledigt vil du få tilbudt et alternativt hotel eller en anden periode. (Husk at skrive gavekortkode, periode og hotel).

Har du fået et gavekort til 1. dag og vil du gerne på et længere ophold, kan du altid forlænge dit ophold på vores hjemmeside.

Gavekortet gælder til en speciel kategori, samt et specifikt antal dage (1, 2, 3 el. 4 dage). Ønskes kategorien ændret kan dette ske mod et tillæg ved at sende mail til info@hotelgaven.dk, tilkøb af ekstra dage kan ske samtidig med bestillingen af hotellet med gavekortkode på www.hotelgaven.dk. Dage der ikke benyttes på hotellet, kan ikke refunderes.

Gavekortet gælder for 2 pers. Ønskes ekstrapersoner (børn eller voksne) med på hotellet, kan dette ske på forespørgsel til Hotelgaven.dk. Der vil ofte være ekstra betaling i denne forbindelse, afhængig af det enkelte hotel.

Hotelopholdet er altid inkl. morgenmad, læs desuden under de enkelte hoteller om andre services er inkluderet

Gavekortet gælder i 2 år!
Gavekortet er uden transport!

Der kan ske udskiftning og ændringer af hotellerne på Hotelgaven.dk. Derfor anbefaler vi at du her på hjemmesiden holder dig opdateret om hvilke overnatningssteder gavekortet kan benyttes til.

Der tages forbehold for at de forskellige hoteller kan være udsolgt, samt der kan være perioder hvor man ikke kan bruge gavekortet på hotellet pga. messer, specialarrangementer m.m.

Bestilling og ændring af ophold
Bestilling af hotellet skal altid foregå gennem Hotelgaven.dk.
Man kan ikke ændre eller bestille et ophold direkte gennem hotellet.
Hvis datoer skal ændres for hotelophold mindre end 1 måned før ankomst, kan der forekomme et ændringsgebyr.

Annullering af ophold
Annullering af et hotelophold vil normalt medføre et gebyr. Ved annullering af et hotelophold mindre en 14 dage før ankomst vil hele opholdet være tabt.

Pris & Betaling
Ordren fremsendes når betaling er modtaget. Vejledning står på gavekortet, og ved yderligere spørgsmål kan hotelgaven.dk kontaktes på info@hotelgaven.dk. Alle priser er i DKK og er inkl. 25% moms.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af gavekort fra Hotelgaven.dk anses for sket, når forbrugeren har fået gavekortet udleveret.
Hvis du ikke har valgt print-selv, da sender vi det købte gavekort til dig med Post Danmark. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Modtagelse
Ved modtagelse af de købte varer er det vigtigt at du kontrollerer, om du har modtaget det som du har bestilt, og skulle der være afvigelser skal dette meddeles til Hotelgaven.dk med det samme.

Forbehold
Der tages forbehold for afgiftsændringer, trykfejl, skrivefejl samt pris- og valutaændringer.

Reklamation
Reklamation skal ske snarest muligt og inden for rimelig tid efter det tidspunkt, hvor kunden har eller burde have opdaget manglen.

Returret/fortrydelsesret
Hvis du fortryder dit køb, kan varen returneres indenfor de første 14 dage, gældende fra den dag du modtager dine varer. Dog naturligvis underforudsætning af at varen returneres i samme stand som du modtog den.

Du kan returnere varen til os med posten. Du har også ret til at fortryde dit køb ved ikke at modtage varen. Hvis du benytter retten til at nægte modtagelse, refunderes kun varens pris og ikke fragtomkostningen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand som den er modtaget. Du skal selv afholde omkostningerne, der er forbundet med at returnere varen.

Hvis du har købt gavekort som print-selv er fortrydelsesfristen også 14 dage. Du skal inden fristens udløb indsende ordrebekræftelsen til Hotelgaven.dk sammen med bankoplysninger om hvortil du ønsker pengene overført.

Gyldighed
Gavekortet er gyldigt i 2 år fra den dato hvor det er købt. Der tages forbehold for at de forskellige hoteller kan være udsolgt, samt at der kan være perioder hvor man ikke kan bruge gavekortet på hotellet pga. messer m.m. Gavekortet kan ikke omsættes til kontanter.

Handelsbetingelser senest rettet d. 12/11-2016

Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave