Hotelgaven.dk
To nye hotelgavekort d. 28-11-2016
Vi er glade for at kunne introducere to nye spændende gavekort.

Vi har gennem tiden haft en del gæster som har efterspurgt et større antal hoteller i Tyskland. Derfor har vi nu lavet et gavekort med fokus på netop Tyskland.

Vi har også oplevet en stor efterspørgsel på hoteller i Østeuropa især Budapest og Prag har været efterspurgt. Vi har derfor lavet et billigere gavekort med hoteller i "Østeuropas Perler". Vi arbejder stadig på at få flere hoteller i de forskellige hotelkategorier, så søger I et specielt sted hører vi gerne fra jer.

Igen I år kan man også bruge hotelgavekortet hos vores søsterselskab 1 Step Away. Her kan I benytte jeres gavekort som et udlæg på jeres rejse. 1 Step Away har et stort udvalg af ferieboliger og campingpladser i Sydeuropa, og er især specialiseret i kør selv ferie til Italien.

Opdatering af hjemmesiden d. 14-09-2016
Vi er igang med at opdatere vores hjemmeside, man kan derfor opleve lidt problemer ved bestilling af gavekort. Vi glæder os snart til at kunne præsentere nye spændende gavekort på hjemmesiden.

Hotelgaven er blevet en del af 1 Step Away d. 06-01-2016

Vi har fornøjelsen at meddele, at Hotelgaven.dk er blevet en del af rejsebureauet 1StepAway, og I har derfor nu også mulighed for at benytte jeres gavekort hos www.1StepAway.dk. Har I allerede brugt jeres gavekort, kan vi tilbyde 500 kr. i rabat pr. booking hos 1StepAway ved bestilling inden d.31/1-2016.


1StepAway er et rejsebureau, som tilbyder ferieboliger, campingpladser og hoteller på de mest populære destinationer i Sydeuropa. I kan benytte gavekortet eller rabatten ved at oplyse jeres gavekortkode i kommentarfeltet. Beløbet vil derefter blive fra trukket jeres faktura.


Har I ikke længere jeres gavekortkode, bedes I bestilleved at ringe til os på 70 90 00 90. I kan selvfølgelig også stadig benyttegavekortet på www.hotelgaven.dk. I kan se nedenfor et lille udvalg af vore produkter.Har I nogen spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 90 0090 eller info@1stepaway.dk


Nyt hotel i London d. 14-11-2015
Så har vi været en tur i London og kan nu også tilbyde Hotel President på vores Standard gavekort. Hotellet har en perfekt beliggenhed ved Russell Square tæt på restauranter og butikker! Der er direkte forbindelse til hotellet fra Heathrow lufthavn. Se mere på dette http://hotelgaven.dk/hotel-president-70

Julegaver d. 21-12-2014
Husk I kan købe et print-selv gavekort helt frem til juleaften. Så har I endnu ikke fundet alle jeres julegaver, kan I stadig nå at købe en hotelgave.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle!

Bryllupsgave d. 08-08-2014
Det kan være svært at finde den perfekte bryllupsgave! Vi kan mærke hos Hotelgaven.dk at der her i højsæsonen for brylluper er en stor efterspørgsel på salg af gavekort. - Og husk du kan købe gavekortet samme dag, så har du ikke fundet den perfekte gave endnu kan du købe et gavekort og printe det ud samme dag!

Hoteller i Stockholm d. 08-09-2013
Så kan vi endelig tilbyde hoteller i Stockholm. Man kan nu benytte vores gavekort enten på hotel Tegnerlunden - eller på Hotel Birger Jarl. Fælles for begge hoteller er deres gode beliggenhed og pæne værelser. På begge hoteller er der selvfølgelig inkl. morgenmad. Vi regner snart med at kunne tilbyde flere hoteller i Stockholm. Husk finder i ikke lige et hotel der passer til jeres ønsker kan I altid skrive til os på info@hotelgaven.dkTop 10 liste d. 26-01-2013
Se hvilke storbyer vi kan anbefale at rejse til:

Vi har lavet en top 10 liste over de mest populære storbyer, hvor vores gæster har benyttet deres gavekort i 2012.

Listen følger før sete tendenser med Paris, London og Berlin i toppen, dog er det overraskende at Hamburg har sneget sig ind på 2. pladsen.

Grunden til Hamburg er en af de mest populære byer, skyldes nok at der har været meget fokus på, hvad man kan opleve som turist i denne spændende by fra forskellige danske medier i løbet af det sidste år. Derudover er det en destination, der er let at rejse til fra Danmark, hvis man skal på en kort storbyferie.

Nedenstående kan du se top 10 destinationer, hvor vores gavekort er blevet brugt.

1. Paris

2. Hamburg

3. Berlin

4. London

5. Amsterdam

6. Prag

7. Rom

8. Budapest

9. Milano

10. Dublin

Hoteller i Wien d. 19-12-2012
Vi er glade for at vi nu hos Hotelgaven.dk kan tilbyde hoteller i Wien.

Har du derfor et hotelgavekort, kan det nu også bruges på til et ophold i den romantiske by Wien. Vi vil nu kort præsentere vores hoteller i Wien, som du dog også kan læse mere om på følgende link: http://hotelgaven.dk/byer-wien-29

Til vores standard gavekort har vi fundet 2 meget forskellige hoteller.

Austria Classic Hotel Wien

Dette 3-stjernede hotel har en virkelig fin beliggenhed tæt på centrum af Wien. Det er et klassisk Østrigsk hotel med moderne faciliteter. Er det jeres første besøg i Wien kan vi bestemt anbefale at I benytter jeres gavekort til et weekendophold på Austria Classic Hotel Wien. Husk også den fine morgenmadsbuffet!

Hotel Park Royal Palace 4-stjernet hotel i yderkanten af Wien. Hotel Park Royal Palace åbnede i oktober 2011 og byder på alle de moderne faciliteter man kunne ønske sig. Hotellet er beliggende lige ved det flotte smukke Schönbrunn Palace som udover at være et smukt slot, også har en skøn have hvor man kan bruge mange timer. Vi har valgt dette hotel til de gæster som kommer med egen bil.

Til vores luksus gavekort har vi fundet to flotte 4 stjernede hoteller.

Hotel Best Western Premier Kaiserhof er et af de mest populære hoteller i Wien. Det har både den historiske charme, samtidig med at det har nogle luksus faciliteter som spa og wellness muligheder. Ikke mindst er beliggenheden i det historiske centrum meget efterspurgt. Vil du benytte dit luksus hotelgavekort til dette hotel skal I bestille jeres weekendophold i god tid.

Igen har vi et 4-stjernet hotel i centrum af Wien. Hotel das Tigra har ikke så mange faciliteter på selve hotellet, men beliggenheden er helt i top. Flotte rummelige værelser bl.a. med A/C, fladskærms-tv og gratis internet. Og selvfølgelig til Hotelgaven.dks gæster er der inkluderet en flot morgenmads buffet.

Som sagt er vi glade for at kunne tilbyde vores gæster et hotelophold i denne skønne by.

Hvis du besøger Wien vil vi meget gerne hjælpe med gode råd og ideer til ferien. Har du planer om at besøge Musikverein og f.eks. se en forestilling med Wiener Philharmoniker kan du bestille dine billetter her http://www.musikverein.at/

Vil du gerne i den fantastiske Stats Opera kan du bestille dine billetter her: Wiener Staatsopera
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave