Hotelgaven.dk
Book hotel
Indtast din gavekort kode
Trin 1
Hotel Palazzo Zichy
Budapest
STANDARD
Elegant 4* hotel med historisk atmosfære
Tæt på centrum
Hotel Palazzo Zichy er beliggende på Pest siden i centrum af Budapest, i det såkaldte palads kvarter. Hotellet ligger tæt på sporvognen, samt i gå afstand til det ungarske national museum og byens museum for kunst. Der er ca. 5 min til nærmeste metro station.

Det elegante hotel er bygget i en bygning fra 1900-tallet, og arkitekturen er i dag en blanding af historisk arkitektur blandet med moderne faciliteter. Hotellet har 80 værelser som alle har TV, A/C, internet, safe, minibar og hårtørrer. På hotellet er der en fin bar og lounge, samt der er en morgenmads restaurant som servere en stor morgenmads buffet. Hotellet har desuden et fitnesscenter og sauna til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

Hotellet har et virkelig højt serviceniveau, og har du fået et gavekort til et luksus hotel kan dette hotel bestemt anbefales.

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 16 km.
Afstand tog/ metro 500 m. metro Kalvin ter st.
Beliggenhed Tæt på centrum
Antal værelser 80
Reception 24 timer.
Parkering Nej
Garage Ved siden af. Få pladser
Elevator Ja
Internet Ja
Restaurant Tæt på hotellet
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, gratis
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave