Hotelgaven.dk
Book hotel
Indtast din gavekort kode
Trin 1
Radisson Blu Hotel Milano
Milano
LUKSUS
Super lækkert hotel
Beliggende i udkanten af Milano
Hotel Radisson Blu Milano har et meget højt serviceniveau. Hotellet er beliggende i udkanten af Milano i et roligt boligkvarter. Det er let at komme til og fra centrum da sporvognen kører lige ved hotellet, det tager ca. 30 min. I området omkring hotellet er der dog også enkelte fine restauranter, samt der en god men lidt dyr restaurant på hotellet.

Hotellet byder 250 store og fine værelser alle med TV, gratis Wifi, A/C og minibar. På hotellet er der desuden et fint wellness område med et godt fitnesscenter og en lille pool. Der er også mulighed for at få diverse massager og behandlinger mod betaling.

Morgenmaden på hotellet er en stor buffet, hvor man kan nyde både koldt og lunt. Hotellet har desuden en fin bar, samt en lille gårdhave hvor man kan nyde lidt snacks og drinks.

Hotellet anbefales til dem som skal på romantisk ferie i Milano!

Generelt for hotellet
Afstand til lufthavn 14 km Linate
Afstand tog/ metro 100 m. sporvogn
Beliggenhed I udkanten
Antal værelser 250
Antal etager 10
Reception 24 timer
Parkering Gratis på gaden
Garage 25?/døgn
Elevator Ja
Internet Ja
Restaurant På stedet, Filini
Generelt for værelset
TV Ja
Internet Ja, gratis
Aircondition Ja
Minibar Ja
Telefon Ja
Morgenmad Inkl.
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave