Hotelgaven.dk

Storbyer i Europa - Standard
Storbyer i Europa - Standard. Dette gavekort gælder til udvalgte 3-stjernede hoteller i et stort udvalg af Europæiske storbyer som f.eks. Paris, Berlin eller London. (I enkelte byer gælder standardgavekortet også til 4-stjernede hoteller).

Bestil nu og oplev en af Europas flotte storbyer med den du har nærmest

Fra 995,00 kr.
Hotelophold for 2 pers. inkl. morgenmad

Udvalgte hoteller som kan bestilles med dette gavekort
Storbyer i Europa - Luksus
Storbyer i Europa - Luksus. Dette gavekort gælder til udvalgte 4-stjernede hoteller i et stort udvalg af Europæiske storbyer som f.eks. Paris, Berlin eller London. (I enkelte byer gælder standardgavekortet også til 5-stjernede hoteller).

Bestil nu og oplev en af Europas storbyer fra et 4-stjernet luksus hotel

Fra 1495,00 kr.
Hotelophold for 2 pers. inkl. morgenmad

Udvalgte hoteller som kan bestilles med dette gavekort
Opdag det skønne Tyskland
Med dette gavekort kan du vælge mellem et udvalg af hoteller i hele Tyskland. Vi har fokuseret vores udvalg på Nordtyskland men gavekortet kan selvfølgelig også benyttes i de dejlige storbyer som f.eks. Berlin & Hamburg.

Tag turen til Tyskland - Mange spændende oplevelser er i vente!

Fra 895,00 kr.
Hotelophold for 2 pers. inkl. morgenmad

Udvalgte hoteller som kan bestilles med dette gavekort
Østeuropas perler
I dette gavekort har vi samlet nogle af de mest spændende byer i Østeuropa. Gavekortet kan bl.a. benyttes på hoteller i Budapest, Prag, Tallin og Riga. I alle disse byer finder du mange smukke attraktioner, gode restauranter og du får virkelig meget for pengene.

Mange skønne oplevelser venter på jer i en af Østeuropas perler!

Fra 795,00 kr.
Hotelophold for 2 pers. inkl. morgenmad

Udvalgte hoteller som kan bestilles med dette gavekort
Hoteller i 14 lande og 23 byer
Gavekort til hotel i Wien, Østrig  Gavekort til hotel i Prag, Tjekkiet  Gavekort til hotel i Berlin, Tyskland  Gavekort til hotel i Bremen, Tyskland  Gavekort til hotel i Hamburg, Tyskland  Gavekort til hotel i Køln, Tyskland  Gavekort til hotel i Lubeck, Tyskland  Gavekort til hotel i Neumunster, Tyskland  Gavekort til hotel i Schwerin, Tyskland  Gavekort til hotel i Tallinn, Estland  Gavekort til hotel i Barcelona, Spanien  Gavekort til hotel i Madrid, Spanien  Gavekort til hotel i Paris, Frankrig  Gavekort til hotel i London, England  Gavekort til hotel i Budapest, Ungarn  Gavekort til hotel i Dublin, Irland  Gavekort til hotel i Firenze, Italien  Gavekort til hotel i Milano, Italien  Gavekort til hotel i Rom, Italien  Gavekort til hotel i Riga, Letland  Gavekort til hotel i Amsterdam, Holland  Gavekort til hotel i Krakow, Polen  Gavekort til hotel i Stockholm, Sverige  
Gavekort til weekendophold i Wien Gavekort til weekendophold i Prag Gavekort til weekendophold i Berlin Gavekort til weekendophold i Bremen Gavekort til weekendophold i Hamburg Gavekort til weekendophold i Køln Gavekort til weekendophold i Lubeck Gavekort til weekendophold i Neumunster Gavekort til weekendophold i Schwerin Gavekort til weekendophold i Tallinn Gavekort til weekendophold i Barcelona Gavekort til weekendophold i Madrid Gavekort til weekendophold i Paris Gavekort til weekendophold i London Gavekort til weekendophold i Budapest Gavekort til weekendophold i Dublin Gavekort til weekendophold i Firenze Gavekort til weekendophold i Milano Gavekort til weekendophold i Rom Gavekort til weekendophold i Riga Gavekort til weekendophold i Amsterdam Gavekort til weekendophold i Krakow Gavekort til weekendophold i Stockholm
Gavekort som julegave Gavekort som bryllupsgave Gavekort som fødselsdagsgave